Home » Cum inchiriez?

Cum inchiriez?

Inchirieaza o masina de la noi, simplu si rapid, urmand acesti pasi:

1. Alegi masina potrivita pentru tine

alege-masina-de-inchiriat
Viziteaza pagina Masini si alege masina potrivita pentru tine.
Vei gasi acolo detalii despre masinile noastre si fotografii reale.
Acest lucru inseamna ca vei inchiria exact masina pe care o vezi in imagini.

2. Completezi formularul online

formular de rezervare
Completeaza online formularul disponibil pe pagina de prezentare a fiecarei masini sau pe pagina Formular de rezervare. Alege data de la care ai dori sa inchiriezi masina, data de returnare si completeaza datele tale de contact. Tot aici poti selecta optiuni suplimentare (GPS, lanturi de zapada, etc.). Automat se calculeaza un pret estimativ.

3. Te contactam telefonic si stabilim intalnirea

contact
In cel mai scurt timp posibil de la data completarii formularului online, te contactam telefonic pentru a stabili toate detaliile inchirierii. Stabilim de comun acord data si locul intalnirii. Daca este cazul, oferim servicii de transfer de la / la aeroportul din Cluj-Napoca si Targu Mures.

4. Semnam contractul si iti uram drum bun!

inchiriere
Ne intalnim la sediul Economic Rent a Car din Cluj-Napoca sau la o alta locatie stabilita de comun acord, semnam contractul de inchiriere si iti predam masina cu rezervorul plin. Plata se face la predarea masinii. Tot acum vom retine si garantia aferenta masini inchiriate.

5. Beneficiezi de suport 24 / 7

suport clienti
Toate masinile noastre sunt in stare perfecta de functionare si beneficiaza de asigurare. Pentru orice fel de probleme, nu ezita sa ne contactezi telefonic la numarul 0745 931 468 la orice ora, in orice zi a saptamanii.

Comments are closed.