Home » Despre noi

Despre noi

Website-ul de inchiriere auto Economic Rent a Car apartine companiei Economic Rental Solutions din Cluj – Napoca.

Am infiintat aceasta firma de inchiriere auto Cluj propunandu-ne sa oferim:
  • Servicii de inchiriere auto de calitate la un pret avantajos. Pentru noi “economic” nu inseamna “cel mai ieftin”. Poate nu avem cel mai mic pret de inchiriere auto de pe piata din Cluj, dar oferim servicii de calitate si optiuni suplimentare gratuite. In final, vei castiga timp si vei plati mai putin.
  • Servicii transparente. Vei sti intotdeauna de la inceput cat costa serviciile noastre pentru ca afisam toate preturile de inchiriere auto pe acest site. Fotografiile prezentate aici sunt fotografii reale, asadar vei primi exact acea masina de inchiriat pe care o vezi in imagini.
  • Servicii complete. Incercam sa simplificam procesul de inchiriere auto si sa le oferim clientilor nostri toate serviciile de care au nevoie. Cei care calatoresc cu familia pot opta pentru scaun auto pentru copii sau carucior pentru copii. Intotdeauna stabilim impreuna locul de ridicare si predare a masinii. Spre exemplu, atunci cand sosesti cu avionul in localitate, procedura de rent a car se poate face direct la aeroportul Cluj, fara costuri suplimentare.
  • Servicii non stop de inchiriere auto. Raspundem la telefon la numarul 0745 931 468 la orice ora, in orice zi a saptamanii si rezolvam cu promptitudine eventualele situatii neprevazute.

In oferta noastra vei gasi o gama diversa de masini de inchiriat precum: Ford Focus, Toyota Corolla, Dacia Sandero, Renault Symbol, Volkswagen Sharan, Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Citroen C4.

Comments are closed.