Home » Confidentialitate

Confidentialitate

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
ECONOMIC RENTAL SOLUTIONS S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. 18863 din 06.08.2016.
ECONOMIC RENTAL SOLUTIONS S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in scopul organizarii de promotii si campanii de marketing, prestarea de servicii de inchiriere autovehicule. Datele vor fi dezvăluite numai partenerilor contractuali. Pe viitor, datele de contact (e-mail) ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ECONOMIC RENTAL SOLUTIONS S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Comments are closed.