Home » Condiții generale

Condiții generale

Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina de la noi?

  • Cine poate inchiria o masina?

Conditia principala pentru inchirierea unei masini este detinerea unui permis de conducere national sau international valabil, cu o vechime de minim 2 ani. Totodata, conducatorul auto trebuie sa aiba cel putin 23 ani impliniti.

  • Care sunt conditiile de plată?

Plata se face intotdeauna integral in momentul in care iti predam masina. Tot acum se retine garantia aferenta masinii inchiriate si optiunilor suplimentare, in cazul in care le soliciti (GPS, scaun copil, etc.). Garantia ti se va returna in momentul inapoierii masinii.

  • Ce include tariful de inchiriere?

Tariful de inchiriere include TVA, Asigurare RCA, Rovinieta (Taxa de drum), Asigurare CASCO, intretinerea si reviziile tehnice periodice. Tariful de inchiriere nu include combustibilul, eventualele amenzi de circulatie, asigurarea pentru persoanele si bagajele aflate in autoturism.

  • Exista o limita de kilometri?

Limita de kilometri este de 400 km / zi. Kilometrii suplimentari se taxeaza cu 0.005 EUR / Km.

  • Care este perioada minima de inchiriere?

Inchirierea unei masini se face pe o perioada de minim 2 zile.

  • Masina inchiriata poate fi folosita in strainatate?

NU. Masinile inchiriate de la noi pot fi folosite numai pe teritoriul Romaniei.

  • Este necesara semnarea unui contract de inchiriere?

DA. Inchirierea oricarei masini presupune semnarea obligatorie a unui contract de inchiriere. Solicita modelul de contract la adresa de mail contact@economicrentacar.ro si citeste-l cu atentie!

  • Ce trebuie sa fac dupa completarea Formularului de rezervare de pe site?

Te vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp posibil de la primirea cererii tale de rezervare. In cazul in care nu primesti raspuns in 24 ore lucratoare, este posibil ca mesajul tau sa nu fi ajuns la noi (poate a intrat in folderul Spam). In acest caz, nu ezita sa ne contactezi telefonic la numarul 0040 745  931  468.

Precizam faptul ca, prin completarea formularului de pe site, rezervarea masinii nu este incheiata. Rezervarea propriu-zisa se face numai dupa confirmarea telefonica. Deoarece mai multe persoane pot completa simultan formularul de rezervare, se poate intampla ca unele masini sa nu mai fie disponibile. In acest caz, vom discuta impreuna solutiile alternative.

  • Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

 

Daca ai intrebari sau vrei sa afli mai multe detalii legate de serviciile noastre de inchirieri masini Cluj si judetele invecinate, raspundem cu promptitudine la mailuri si la telefon 0040 745  931  468.

Comments are closed.